Welkom bij Social Assistance!

medialab

Social Assistance is een project- en adviesbureau, gericht op enkele specifieke onderdelen van de hedendaagse maatschappij in de Randstad.

Als we vanuit het Engels ‘Social Assistance’ vertalen naar het Nederlands, is de betekenis ‘Sociale en maatschappelijke begeleiding en ondersteuning’ het meest van toepassing op de producten, projecten en werkzaamheden van de onderneming. De core-business is E-cultuur gerelateerd. Het aanbod van de projecten en de producten van Social Assistance zijn ingericht op sociaal maatschappelijke vraagstukken in relatie tot E-cultuur. Daarbij vindt onze organisatie het verbinden tussen generaties een belangrijk onderdeel.

E-cultuur bij Social Assistance:

  • Gamen en gedrag
  • Cyberpesten
  • Mediawijsheid

Producten gerelateerd aan E-cultuur:

  • Workshops
  • Adviesgesprekken
  • Coaching
  • Activiteiten voor jongeren
  • Evenementen voor jongeren

 #JouwMedialab:

Social Assistance heeft samen met Projectbureau 014, Jouw Medialab opgericht. Dit onderdeel van onze organisaties richt zich op digitale skills bij jong en oud. Onder digtale skills vallen Informatica, Gaming, Website Development, Grafisch Ontwerp etc. We willen graag de jongeren van nu voorbereiden op de arbeidsmarkt van morgen, waar digitale vaardigheden nadrukkelijk deel van uitmaken.

R3C Gaming:

R3C Gaming is ons jongerenmerk, waarmee we ons netwerk onderhouden en activiteiten/ evenementen organiseren voor jongeren. Er wordt een brug geslagen tussen jong en oud, waar we tentoonstellen dat gamen ingezet kan worden als verbindmiddel. Er kan hier gedacht worden aan sociale games, competitieve games, maar zeker ook educatieve games. Voor meer informatie over R3C Gaming kunt u de volgende website bezoeken: R3C Gaming

Wilt u gerichte informatie over Social Assistance of over de verschillende producten, diensten en/of mogelijkheden op maat? Neemt u dan contact op via onze contactpagina. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u erop terug.